homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Barfe" despre zodii...-20

#362 2009-08-30 16:25:17

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: "Barfe" despre zodii...

ioana_4 a scris:

nu valy, vineri o sa fie smile

aha ok ...ma gandeam eu k nu am vazut acolo la sarbatoriti  big_smile

andora inca n-am primit nimik  supa

..be the best ...fuck the rest smile))

#363 2009-08-30 16:28:44

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

valy_creata2000 a scris:

ioana_4 a scris:

acum am trimis raspunsul!!!!!

ioana...salveaza-ti pe undeva astrorama ta!!!...daca vrei iti sterg  interpretarile din mesajul meu... coffestudiu asta daca vrei sa-ti fie confidentiale

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#364 2009-08-30 16:30:00

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

andora, daca inca nu ai primit, scriu aici datele:
19 iunie 1984 , Bucuresti, ora 06:50

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#365 2009-08-30 16:30:13

You_and_Me
Diamond member

sar'na  andora  puss

#366 2009-08-30 16:32:38

andora
Full member

valy_creata2000 a scris:

sar'na  andora  puss

ma bucur ca functioneaza totusi...ce nu inteleg de ce la celelalte fete nu merge...nu primesc nimic de la ele supa

ok...hestia...iti trimit aici interpretarile...ti le salvezi pe undeva si apoi le voi sterge din mesaj daca vrei sa ramana confidentiale

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

Publicitate

loading...

#367 2009-08-30 16:34:09

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

andora a scris:

valy_creata2000 a scris:

ioana_4 a scris:

acum am trimis raspunsul!!!!!

ioana...salveaza-ti pe undeva astrorama ta!!!...daca vrei iti sterg  interpretarile din mesajul meu... coffestudiu asta daca vrei sa-ti fie confidentiale

da, andora, merci frumos , asa fac

#368 2009-08-30 16:34:50

hestia
Sr. member

andora a scris:

valy_creata2000 a scris:

sar'na  andora  puss

ma bucur ca functioneaza totusi...ce nu inteleg de ce la celelalte fete nu merge...nu primesc nimic de la ele supa

ok...hestia...iti trimit aici interpretarile...ti le salvezi pe undeva si apoi le voi sterge din mesaj daca vrei sa ramana confidentiale

mersiiiii
raman datoare cu-n cico tongue

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#369 2009-08-30 16:35:11

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

cred ca nici kata nici andora n-au primit mailul...offff

kapitulation

#370 2009-08-30 16:36:17

You_and_Me
Diamond member

andoraaaaaaaa n-am primit raspunsul ...sigur l-ai trimis ?  supa

#371 2009-08-30 16:38:33

andora
Full member

hestia a scris:

andora, daca inca nu ai primit, scriu aici datele:

coffestudiu interpretari confidentiale chicot

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-30 17:42:19)

#372 2009-08-30 16:41:18

hestia
Sr. member

mersi frumos andora. am copiat, le poti sterge

#373 2009-08-30 16:44:49

andora
Full member

valy_creata2000 a scris:

andoraaaaaaaa n-am primit raspunsul ...sigur l-ai trimis ?  supa

daaaaaaa...la mine in e-mail figureaza ca fiind trimise...prin reply..asa ca nu am avut ce sa gresesc la adresa ta...dar se pare ca azi e-mail-urile merg foarte greu!!! grater  grater  grater

#374 2009-08-30 16:46:11

You_and_Me
Diamond member

atunci trimite-mi-l aici pe forum dak poti  buga

#375 2009-08-30 16:48:16

andora
Full member

valy_creata2000 a scris:

atunci trimite-mi-l aici pe forum dak poti  buga

Ascendentul in Fecioara indica o fire activa si vioaie, care invata cu usurinta si isi dezvolta usor capacitatile lingvistice si oratorice. Poate avea mania curateniei, sau a igienei.
Are o teama teribila de microbi si deseori se crede bolnava de toate bolile. Poseda un bun spirit de observatie, acorda atentie celor mai mici detalii, lucreaza meticulos si corect.
Are un simt practic dezvoltat, inclinatii stiintifice si materialiste. Gandeste prea mult, analizeaza totul si critica excesiv de mult. Fiind preocupata de problemele de sanatate se poate orienta spre medicina. Poate avea sensibilitati la nivel intestinal si la ficat. Trebuie sa acorde atentie alimentatiei deoarece este unul din punctele cele mai sensibile.
Trebuie sa nu neglijeze miscarea fizica deoarece altfel poate avea necazuri.Ii place sa sufere si sa se vaite.

Planete in case

* Soarele in Casa 7 indica popularitate, casatorie buna, partener fidel. Persoana este un excelent om de echipa si da randament numai muncind impreuna cu altii.

* Luna in Casa 9 indica atractie spre calatorii, imaginatie puternica, un spirit vizionar, atras de religie, filozofie, stiinte umaniste. Poseda tendinta spre visare si posibila capacitate de clarviziune.

* Mercur in Casa 7 indica o fire intelectuala, comunicativa, pasionata de stiinta si arte. Persoana are nevoie de ajutor din partea partenerului(sau asociatului) pentru a se putea realiza. Lucreaza foarte bine in echipa.

* Venus in Casa 8 indica mostenire venita de la partener. Persoana are un puternic impuls erotic. Pericol de devitalizare prin excese erotice.

* Marte in Casa 8 indica posibilitate de accident, mostenire cu ghinion. Persoana are un puternic impuls sexual si poate aduza de placeri.

* Jupiter in Casa 5 indica familie numeroasa, satisfactii din partea copiilor, atractie pentru jocuri, distractii, sport, o fire demonstrativa, inclinatie spre speculatie si risc.

* Saturn in Casa 3 indica tact, rabdare, inclinare spre cercetare si studiu, tendinta de a se izola de familie, timiditate, sedentarism, blocaj la nivel de comunicare, dificultati cu educatia.

* Uranus in Casa 4 indica o fire rebela. Persoana poate avea schimbari de resedinta, traind transformari in viata familiala, avand o mare nevoie de siguranta emotionala.

* Neptun in Casa 4 indica conditii ciudate de viata in familie, persoana avand nevoie de sentimentul de siguranta si stabilitate pentru a se realiza.

* Pluton in Casa 3 indica mental activ, spirit de observatie deosebit; atractie pentru calatorii, ocultism si mister.

Planete in zodii

* Soarele in Pesti, 5? 59', forta: Peregrinare
      Soarele in Pesti indica oscilatie, capricii, nehotarare, tendinta de a face mai multe lucruri simultan. Fire nelinistita, fricoasa; pesimism, intuitie, senzitivitate imaginatie bogata, dar necontrolata.

* Luna in Berbec, 29? 38', forta: Peregrinare
      Luna in Berbec indica inspiratie, abilitate de a iesi din incurcaturi, dinamism, agresivitate, spirit de independenta, insubordonare. Actioneaza mereu in contradictie cu sfaturile pe care le primeste.

* Mercur in Pesti, 10? 33', forta: Exil
      Mercur in Pesti indica o persoana influentabila, sensibila, intuitiva, cu o imaginatie bogata. Poate avea perceptii subtile pe care nu stie sa le controleze. Traieste mai mult in lumea imaginatiei decat in realitatea fizica.

* Venus in Berbec, 17? 5', forta: Exil
      Venus in Berbec indica o fire pasionala si arzatoare, incapabila sa-si controleze sentimentele. Persoana este foarte influentabila si puternic atrasa de sexul opus. Este mereu nelinistita si nervoasa.

* Marte in Berbec, 16? 23', forta: Domiciliu
      Marte in Berbec indica o fire agresiva, certareata, impulsiva, independenta, nerabdatoare. Actioneaza impulsiv, grabit, direct.

* Jupiter in Varsator, 3? 0', forta: Peregrinare
      Jupiter in Varsator indica intuitie si o fire molateca, amatoare de lenevie. Persoana duce lipsa de curaj, este un dusman al efortului fizic si poate fi zgarcita.

* Saturn in Scorpion, 28? 19', forta: Peregrinare
      Saturn in Scorpion indica forta de caracter, tendinta spre critica, actiuni insuficient elaborate, inconsecventa. Persoana se impune datorita spiritului intuitiv, abilitatii, sireteniei si ambitiei.

* Uranus in Sagetator, 17? 34', forta: Peregrinare
      Uranus in Sagetator indica intuitie, imaginatie, spirit stiintific, o fire revolutionara, iubind libertatea, si calatoriile.

* Neptun in Capricorn, 3? 10', forta: Peregrinare
      Neptun in Capricorn indica o fire sensibila, orgolioasa, impresionabila, care nu isi arata adevarata fata. Persoana se poate afirma cu succes in afaceri datorita calitatilor intuitive si psihice pe care le are.

* Pluton in Scorpion, 4? 31', forta: Domiciliu
      Pluton in Scorpion indica fecunditate, impuls erotic mare, atractie pentru stiintele oculte, mister si secret. Persoana isi poate periclita sanatatea prin abuzuri sexuale.

Aspecte planetare

* Soarele este in Conjunctie cu Mercur - toleranta: 4? 33'
      Soarele in Conjunctie cu Mercur indica memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

* Soarele este in Sextil cu Neptun - toleranta: 2? 49'
      Soarele in Sextil cu Neptun indica inspiratie, talente artistice. Persoana este atrasa de stiintele secrete, oculte.

* Soarele este in Trigon cu Pluton - toleranta: 1? 29'
      Soarele in Trigon cu Pluton indica un caracter reformator, capacitate de a se reface dupa orice criza. Poseda capacitati artistice creatoare foarte puternice. Poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

* Luna este in Careu cu Jupiter - toleranta: 4? 21'
      Luna in Careu cu Jupiter indica necazuri in familie din cauza femeilor, complicatii si intamplari imprevizibile in calatorii, fire cheltuitoare, posibile asocieri nefericite, pierderi financiare.

* Luna este in Trigon cu Neptun - toleranta: 3? 32'
      Luna in Trigon cu Neptun indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Persoana traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricioasa si instabila emotional.

* Luna este in Opozitie cu Pluton - toleranta: 4? 52'
      Luna in Opozitie cu Pluton indica o fire incapatanata, violenta, distructiva, manipulativa, cu tendinte spre fanatism.

* Venus este in Conjunctie cu Marte - toleranta: 0? 42'
      Venus in Conjunctie cu Marte indica impuls sexual puternic, atractie spre distractie, o mare incredere in sine. Persoana isi manifesta violent si patimas sentimentele.

* Venus este in Trigon cu Uranus - toleranta: 0? 29'
      Venus in Trigon cu Uranus indica popularitate, inventivitate, schimbari benefice. Posibila iubire in afara casatoriei, manifestari bruste ale sentimentelor.

* Marte este in Trigon cu Uranus - toleranta: 1? 11'
      Marte in Trigon cu Uranus indica un spirit original, practic, minte agera si vioaie, spirit vesel, optimist, ironie si critica distructiva.

* Jupiter este in Careu cu Pluton - toleranta: 0? 31'
      Jupiter in Careu cu Pluton indica aroganta, o fire distructiva, abuzuri erotice, fanatism, conflict cu autoritatea, tendinta de irosire si risipire a unui potential foarte bun cu care s-ar fi afirmat usor.

* Neptun este in Sextil cu Pluton - toleranta: 1? 20'
      Neptun in Sextil cu Pluton indica abilitate in a se orienta spre nevoile celorlalti, fire spirituala, o cunoastere intuitiva a fortelor subtile, perceptii profunde.

sa le salvezi pe undeva si apoi sa-mi spui cand sa le sterg!!!

#376 2009-08-30 16:49:58

hestia
Sr. member

andora, geniala chestia cu astrograma...   tummenupp   din sutele de caracteristici scrise acolo cred ca maxim 5 nu se lovesc...  restul e 100% real smile   pana si profesia mi-a zis-o   applause
bravo!
cand o sa aflu ora nasterii lui iuby o sa te rog sa ii faci si lui, si daca poti , cum ai zis, despre comptibilitatea dintre noi 2  partydance

#377 2009-08-30 16:52:03

andora
Full member

hestia a scris:

andora, geniala chestia cu astrograma...   tummenupp   din sutele de caracteristici scrise acolo cred ca maxim 5 nu se lovesc...  restul e 100% real smile   pana si profesia mi-a zis-o   applause
bravo!
cand o sa aflu ora nasterii lui iuby o sa te rog sa ii faci si lui, si daca poti , cum ai zis, despre comptibilitatea dintre noi 2  partydance

ok!!!!!!!!!!! eu sper ca doar azi sa fie astfel de probleme la e-mailuri ca e ...duminica...dar astept e-mailul tau si va fac si compatibilitatea

fetelorrrr!!!...dau restart calculatorului meu!!! revin!!!

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-30 16:53:49)

#378 2009-08-30 16:52:57

hestia
Sr. member

saru-mana  puss  puss

#379 2009-08-30 16:58:10

You_and_Me
Diamond member

sar'na andora ....prima parte mi se potriveste de minune ..asa e ...asa sunt ...dar nu inteleg celelalte chestii cu luna in casa 7 ...neptun in casa ...si asa mai departe ...ce inseamna ?  puss

#380 2009-08-30 17:06:52

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

andora ţi le-am trimis şi eu. sper că de data asta le-ai primit big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.